PiratismiSuosittu sarja Breaking Bad loppui syyskuun lopussa, jonka jälkeen sen kaikki jaksot olivat katsottavissa esimerkiksi Yhdysvalloissa Netflixin kautta. Suomessa sen sijaan kahdeksan viimeistä jaksoa eivät ole vieläkään katsottavissa Netflixin kautta.

Breaking Badin viimeiset kahdeksan jaksoa ovat katsottavissa Suomessa yksinoikeudella vain Ruutu+ Viihde -palvelun kautta. Yksinoikeussopimusten vuoksi monet sarjojen katsojat päätyvät hankkimaan puuttuvat tai kaikki jaksot laittomasti esimerkiksi torrent-verkkojen kautta.

Breaking Badin yksinoikeussopimus päättyy piakkoin Suomessa ja Netflix lisää puuttuvat jaksot katsottavaksi 15. heinäkuuta. Tämä on kuitenkin luultavasti aivan liian myöhään monen sarjan ystävän kannalta, sillä he ovat katsoneet sarjan loppuun jo ajat sitten laittomia jaksoja lataillen.

Piratismi ei ole katoamassa mihinkään, vaikka monet tahot taistelevatkin sitä vastaan. Esimerkiksi Game of Thronesin neljännen kauden päätösjakso teki juuri muutama tunti sitten uuden ennätyksen laittomien latausten määrissä. Yhtä ja samaa torrent-tiedostoa jakoi noin 250 000 henkilöä yhtä aikaa.