HBOJoka viikkoa Googlea pyydetään poistamaan hakutuloksistaan yli neljä miljoonaa linkkiä. Tekijänoikeuksien omistajat lisäsivät poistopyyntöjen määrää tuntuvasti muutama kuukausi sitten ja joukossa on useita virheellisiä pyyntöjä. Google kertoi viime vuonna, että jopa yli kolmasosa poistopyynnöistä on virheellisiä. Google alkoikin julkaista listaa virheellisistä pyynnöistä joulukuussa ja listalta löytyy usein hauskoja poistopyyntöjä.

HBO ti tietenkään halua piilottaa oman verkkokauppansa sisältöä Googlesta, mutta silti HBO:n toimeksiannosta toimiva piratismin vastainen DtecNet yhtiö halusi Googlen poistavan hakutuloksistaan Eastbound & Down -sarjaan liittyvivä HBO:n verkkokauppaan osoittavia linkkejä. DtecNet halusi myös poistaa sarjaan liittyviä arvosteluita ja uutisia, jotka eivät todellakaan sisällä mitään laitonta.

Myös esimerkiksi 20th Century Fox on pyytänyt Googlea poistamaan oman Prometheus-elokuvansa linkkejä. Yhtiö pyysi poistamaan esimerkiksi linkit Verizonin videopalvelussa olevaan lailliseen elokuvaan ja elokuvasta kertoviin uutisiin.

Elokuvayhtiöt ovat pyytäneet Googlea poistamaan hakutuloksistaan myös esimerkiksi elokuvien The Cabin in the Woods, Ill Manors ja 50/50 laillisia linkkejä. Nämä linkit ovat vieneet esimerkiksi laillisille videopalvelusivustoille, elokuva-arvosteluihin ja muihin elokuvista kertoviin artikkeleihin, Wikipediaan ja jopa elokuvien virallisia Facebook-sivuja on haluttu poistaa.

Microsoft on sen sijaan pyytänyt Googlea poistamaan linkit Spotifyyn ja jopa omaan Bing-hakukoneeseen. Joskus myös virheelliset poistopyynnöt menevät vahingossa läpi. Esimerkiksi Microsoft onnistui poistamaan Googlesta Kubuntu-käyttöjärjestelmän laillisen latauslinkin.