Popcorn HourPitkään odotettu Popcorn Hour C-200 onkin nyt osoittautunut täysin keskeneräiseksi laitteeksi. Ensimmäisten käyttäjien mukaan laitteen toiminta on jopa heikompaa, kuin ensimmäisen Popcorn Hour mallin, A-100:n, ensimmäisellä ohjelmistoversiolla.

Ensimmäinen yllätys tulee laitetta käynnistettäessä, jos on sattunut laittamaan LAN-johdon kiinni laitteeseen. Laite jumittaa loading-tekstin kanssa heti käynnistykseen. Käynnistyksen saa toimimaan, kunhan huomaa irrottaa LAN-johdon. Videoiden toistamisen jakokansioista lähiverkon kautta voi unohtaa heti suosiolla, eikä 1080/24p -tila toimi.

Siirrettäessä tiedostoja FTP:llä, nopeus on hidas, vaikka laitteessa on gigabitin LAN. Ja mikä pahinta, laitteen FTP-palvelin kaatuu helposti kokonaan estäen tehokkaasti FTP:n käyttämisen.

Keskustelualueita seuraamalla löytyy valtava määrä ongelmia ja voimme helposti suositella muutaman kuukauden odottelua, ennen kuin edes harkitsee Popcorn Hour C-200:n tilaamista. Voimme vain arvailla syitä, miksi laite tuotiin myyntiin näin keskeneräisenä. Olisikohan kiinnostuneiden ostajaehdokkaiden kannattanut jättää ”tuokaa se jo myyntiin” -huutonsa huutamatta.