SamsungTelevisiovalmistajat ovat viime aikoina panostaneet kaareviin televisioihin ja tuoneet monia malleja markkinoille. Kaarevissa televisioissa on monia etuja verrattuna perinteisiin tasaisen pinnan televisioihin. Kaarevan television kuva tulee lähemmäs käyttäjää, jolloin kuva näyttää suuremmalta ja lisää katseluun syvyyttä. Kaarevuuden ansiosta myös television reunat ovat lähempänä katsojaa, mikä parantaa kontrastia, värejä sekä yksityiskohtia.

Samsung curved TV

Television kaareva muoto antaa kuvalle vaikuttavaa syvyyttä. Se tuo draaman lähemmäksi ja luo mahtavia elämyksiä. Elokuvat, sarjat ja urheilu saavat aivan uuden ulottuvuuden kaarevien televisioiden ruudulla. Kaarevia televisioita voi katsoa myös sivusta katselukokemuksen kärsimättä. Samsungin suuremmissa Curved TV -malleissa on myös tuki 4K-tarkkuuden videoille, jolloin esimerkiksi suoraan televisiossa toimivan Netflixin suuremman tarkkuuden 4K-videot pääsevät oikeuksiinsa.

Samsungin kaarevilla televisioilla pääset lähemmäksi draamaa, sillä curved TV tekee suosikkisarjojesi katselusta syvemmän elämyksen, kuten alla olevasta videosta voi nähdä. Tämä on sponsoroitu artikkeli.