SoneraSoneran uuden mobiilipalvelun avulla televisiokanavien katselu ja tallennus sekä ohjelmakirjastot ja videovuokraamo ovat nyt kaikkien operaattoreiden asiakkaiden käytössä tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Sonera Viihteen netti- ja mobiilipalvelusta löytyy tällä hetkellä 10 peruskanavaa sekä 42 maksullista kanavaa. Ikävä kyllä kaikki kanavat ovat tarjolla vain perusresoluutiolla, eikä teräväpiirtoa ole tarjolla ollenkaan. Palvelun avulla voidaan tallentaa vain osaa kanavista ja tallenteet pysyvät tallessa viikon ajan. Osa kanavista taasen tallentaa automaattisesti kaikki ohjelmat ja ne ovat katsottavissa viikon ajan.  C Moren kanavia ja joitain muita kanavia ei voi tallentaa mitenkään. Joidenkin kanavien menossa olevien ohjelmien katselu voidaan aloittaa alusta ja ohjelmia voidaan kelata, vaikkei ohjelmaa olisi laitettu tallentumaan.

Sonera Viihteen mobiilipalvelusta löytyy myös HBO Nordicin ohjelmakirjasto ja myös C More Playn ohjelmakirjasto on tulossa tarjolle. Palvelun kautta voidaan myös vuokrata elokuvia useamman tuhannen elokuvan valikoimasta.

Palvelu toimii kaikkien operaattoreiden verkoissa ja Android, iOS sekä Windows Phone -älypuhelimilla ja tableteilla sekä Windows- ja Mac-tietokoneilla.