Google TVSony ja Logitech toivat Google TV -laitteensa myyntiin viime vuonna Yhdysvsalloissa. Tänä vuonna Google TV -laitteita on odotettavissa myös muilta valmistajilta ja laitteiden odotetaan saapuvan myös Eurooppaan tämän vuoden aikana.

Kävin kokeilemassa Sonyn Google TV -laitteita, eivätkä ne vakuuttaneet minua ainakaan muutaman minuutin testisession aikana. Sonyn kaukosäätimen käyttö ei ole mitenkään mukava kokemus, vaikkakin se on paljon parempi verrattuna Beyonwizin WixOTT -mediatoistimen kaukosäätimeen.

Testasin muutaman elokuvan teräväpiirtotrailereita YouTubella ja niiden laatu oli aika huonoa. En usko, että haluaisin käyttää televisiota YouTuben videoiden katselemiseen. YouTuben lisäksi Google TV:n sovelluksilla voi käyttää muutamaa videopalvelua, katsella valokuvia, kuunnella musiikkia ja surffata netissä. Tällä hetkellä Google TV:ssä ei ole montaakaan oikeasti mielenkiintoista ja hyödyllistä sovellusta, mutta toivottavasti tilanne paranee tulevaisuudessa.

Google TV:ssä on selaimena Chrome, eikä sen käyttö ollut ainakaan testieni aikana ollenkaan mieluisa kokemus. Kaikenkaikkiaan Google TV vastaa pitkälti Beyonwizin WizOTT -mediatoistinta. Google TV:n sovellustarjonnan pitäisi parantua paljon, jotta se herättäisi mielenkiintoni.