SonySony on avannut uuden musiikkipalvelun nimeltään Music Unlimited powered by Qriocity. Kuukausimaksullisen palvelun musiikkivalikoimiin kuuluu tällä hetkellä noin kuusi miljoonaa kappaletta muun muassa Universal Music Groupilta, Sony Music Entertainmentilta, Warner Music Groupilta ja EMI Musicilta.

Sonyn Qriocity-musiikkipalvelun musiikkia voi kuunnella yhtiön internetiin yhdistettävillä televisioilla, Blu-ray -soittimilla sekä PlayStation 3 -konsolilla. Palvelun käyttö ei tällä hetkellä onnistu esimerkiksi kännyköillä, mutta Sony lupaa tuoda tuen tulevaisuudessa muun muassa Android-puhelimille.

Sonyn musiikkipalvelun 3,99 euron hintaisella basic-kuukausijäsenyydellä voi kuunnella eräänlaisia nettiradioita, joiden kappaleiden yli voi hyppiä. Kuunneltavia kappaleita ei voi kuitenkaan valita mitenkään muuten. Palvelu oppii käyttäjän kuuntelumieltymykset ja yrittää tarjota käyttäjälle hänen mielimusiikkiaan. 9,99 euroa kuukaudessa maksavalla premium-jäsenyydellä voi näiden eräänlaisten nettiradioiden lisäksi itse valita kuunneltavat kappaleet. Palvelun avulla ei voi siirtää kappaleita omalle laitteelle offline-kuuntelua varten.

Qriocity-musiikkipalvelua voi tällä hetkellä käyttää Britanniassa ja Irlannissa. Palvelu aiotaan avata ensi vuoden aikana ainakin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Palvelun Suomeen tulosta ei ole vielä tietoa.

Sony avasi kuukausi sitten joissain Euroopan maissa Qriocity -videopalvelun.