SpotifySpotifyn Pohjois-Amerikan johtaja Ken Parks on kertonut palvelulla olevan jo neljä miljoonaa maksavaa asiakasta. Kaiken kaikkiaan Spotifyllä on jo 15 miljoonaa käyttäjää. Spotifyn käyttäjien määrän kasvu on ollut nopeaa, sillä tammikuussa palvelulla oli vasta kolme miljoonaa maksavaa käyttäjää ja yhteensä käyttäjiä oli silloin yli 10 miljoonaa.

Yksi suurimmista syistä Spotifyn kasvuun löytynee Yhdysvalloista, missä Spotify aloitti toimintansa noin vuosi sitten. Spotify aloitti tällä viikolla Yhdysvalloissa ilmaisen nettiradiopalvelun, jota voi käyttää Androidilla toimivilla mobiililaitteilla. Vastaava Applen laitteilla toimiva palvelu tuli käyttöön viime kuussa. Spotifyn nettiradiopalvelulla voi kuunnella vain palvelun ennaltamääräämiä kappaleita ja omien soittolistojen käyttö vaatii maksullisen palvelun käyttöönottoa. Spotifyn ilmainen mobiililaitteissa toimiva nettiradiopalvelu toimii tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa.

Meidän talouteemme hankittiin pari viikkoa sitten kytkypuhelin Soneralta ja pakettiin kuuluu Spotifyn kahden vuoden premium-jäsenyys. Onko sinulla käytössäsi maksullinen tai ilmainen Spotify?