SonySony on ilmoittanut Music Unlimited -palvelunsa aukeavan Suomessa ja muissaa Pohjoismaissa. Sonyn palvelusta löytyy 12 miljoonaa kappaletta ja mukana on suurten levy-yhtiöiden lisäksi myös pienempiä yhtiöitä.

Sony Music Unlimitedin voi hankkia joko perus- tai premiumtasoisena. Peruspalveluun kuuluu kymmeniä radiokanavia ja laajemmalla premiumpalvelulla voi valita itse haluamansa kappaleet, luoda soittolistoja ja kuunnella monia säännöllisesti päivittyviä top 100 -soittolistoja. Molemmilla palveluilla voi lisäksi luoda omien suosikkiartistien musiikista kanavia, jotka soittavat valitun artistin sekä vastaavien artistien musiikkia.

Sony Music Unlimitediä voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivää, jonka jälkeen peruspalvelun käyttö maksaa 3,99 euroa kuukaudessa ja premium-tilin käyttö maksaa 9,99 euroa kuukaudessa.

Sony Music Unlimitedia voi käyttää tietokoneen lisäksi monilla mobiililaitteilla, tableteilla, Sonyn PlayStation 3 ja PSP -konsoleilla, tulevilla Sony Bravia -televisioilla sekä Blu-ray -soittimilla.