FilmnetMTV Media kertoi pari viikkoa sitten tuovansa Suomeen uuden Filmnet-nimisen video-on-demand -palvelun. Filmnet aloitti toimintansa Ruotsissa jo syyskuussa ja oletettavasti Suomeen tuotava palvelu tulee vastaamaan Ruotsin palvelua. Ruotsin Filmnetin sivuilla palvelun kerrotaan olevan kuitenkin vielä beta-vaiheessa.

Ruotsissa Filmnet tarjoaa C More -kanavat ja C More on-demand -sisällön netin kautta. Filmnetin elokuvatarjonnasta löytyy muun muassa Hollywood-suosikkeja Foxilta, MGM:ltä, Paramountilta, Disneyltä, Universalilta, Sonyltä sekä Warnerilta. Sarjapuolella tarjontaan kuuluvat muun muassa HBO:n, Showtimen, Universalin, Turnerin, Warnerin, Starzin ja BBC:n sarjoja.

Filmnetistä löytyy muun muassa monia viime vuonna julkaistuja elokuvia, joita ovat esimerkiksi Zookeeper, Tron: Legacy, Mission Impossible – Ghost Protocol, Rio sekä X-Men: First Class. Sarjapuolella palvelusta löytyy esimerkiksi suosikkisarjat True Blood, Dexter, Boardwalk Empire, Falling Skies, Game of Thrones ja The Borgias.

Filmnetin ohjelmissa on aina vain stereoäänet ja osa tarjonnasta on katsottavissa HD-laadulla. Elokuvien katsominen teräväpiirtolaadulla vaatii 5 megan nettiyhteyden ja huonointa laatua voi katsoa jo 0,5 megan yhteydellä. Filmnetiä voi käyttää tällä hetkellä tietokoneen lisäksi vain iPadilla. Android sekä iPhone -sovellukset tullaan julkaisemaan myöhemmin.

Ruotsissa palvelun käyttö maksaa ensimmäisten kolmen kuukauden ajan 49 kruunua kuukaudessa (noin 5,7 euroa) ja sen jälkeen 129 kruunua kuukaudessa (noin 15 euroa).