Tällä viikolla tauolta palaavat jatkuvat sarjat löytyvät alla olevasta
listasta.

Jatkuvat sarjat haettu 2010-03-15

Lääkärit, MTV3
2010-03-19 14:45
Rinnat. Sarja jatkuu uusin jaksoin! Tänään lääkärit keskustelevat monenlaisista rintoihin liittyvistä asioista.

Puuha-Pete: hommat hoituu!, Nelonen
2010-03-15 07:50
Hyrre ja myllyn lepakot. SARJA PALAA RUUTUUN. Auringonkukkalaakson mylly on loppusilausta vaille valmis, mutta sen suojissa viihtyvät lepakot tuottavat Petelle päänvaivaa. Englantilainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Taaperotiimi, Nelonen
2010-03-16 13:00
Bakerin perhe. SARJA PALAA RUUTUUN. Bakerin perheen puolitoistavuotias Ben-poika valvottaa koko perhettä. Hän ei koskaan nuku kerrallaan kahta tuntia pidempään, ja työssä käyvät vanhemmat alkavatkin olla uuvuksissa. Taaperotiimi rientää hätiin, ja pian tilanteeseen saadaan parannusta. Kanadalais-englantilainen sarja.

Kämppä myyntikuntoon, Nelonen
2010-03-19 14:00
Kellarikerroksen väkeä. SARJA PALAA RUUTUUN. Kanadalainen sarja.

Taisteluplaneetta Galactica, Nelonen
2010-03-19 23:10
Miehitys. SARJA PALAA RUUTUUN. Vanhan suosikkisarjan uusi versio. Ihmisten kehittämät älykkäät robotit käyvät taistelua ihmiskuntaa vastaan. Äärimmäisenä keinona robotit ovat muuntautuneet ihmisten kaltaisiksi, ja ne koettavat saada aikaan lopullisen tuhon. Taisteluplaneetta Galactican joukko aloittaa taistelun. Pääosissa: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Jamie Bamber, Tricia Helfer, Katee Sackhoff, James Callis, Grace Park. Kolmannen tuotantokauden avausjaksossa cylonit ovat miehittäneet Uuden Caprican, ja osa ihmisistä kapinoi heitä ja Baltarin nukkehallintoa vastaan. Galacticalle ja laivueeseen jääneet ihmiset harjoittelevat pelastusoperaatiota varten. Amerikkalainen tieteissarja.

Paavo Pesusieni, Nelonen
2010-03-22 07:00
Ystävä vai vihollinen?. SARJA PALAA RUUTUUN. Johtaja Rapu paljastaa, että hän ja Plankton olivat lapsuudessa parhaita kaveruksia, kunnes riita salaisesta reseptistä pilasi ystävysten välit. Amerikkalainen suomeksi tekstitetty animaatiosarja.

Nigella, Nelonen
2010-03-22 14:30
Kotitekoista pikaruokaa. SARJA PALAA RUUTUUN. Nigellalla on kiire. Hän valmistaa perheen iltaruuaksi sitruunalinguinia sekä hernesosetta ja lohifileitä. Nopea vierasruoka syntyy pariloidusta broilerista ja suklaamoussesta.

Kovan onnen kundi, Sub
2010-03-22 20:00
Taikatunti. Sarja jatkuu uusin, 4. tuotantokauden jaksoin! Kauden avausjaksossa Earl löytää itsensä elokuvanteosta. Amerikkalainen komedia, jossa kovaonninen Earl yrittää hyvittää menneisyyden pahat tekonsa paremman karman toivossa.

Fitz ratkaisee, YLE TV1
2010-03-20 22:55
Suuri pamaus 3/3. Lahkolaiset vetävät yhtä köyttä, mutta asiastaan varma Fitz aikoo murtaa valheiden muurin. Onnistuuko hän siinä paremmin kuin yksityiselämässään, joka on vaihteeksi vilkastunut? Sarja jatkuu syksyllä.

Jatkuvat sarjat on haettu seuraavilta kanavilta:
Canal+ Action, Canal+ Comedy, Canal+ Drama, Canal+ FILM HD, Canal+ First, Canal+ Hits, Canal+ Sport 1, Canal+ Sport 2, Canal+ Sport HD, Discovery Channel, FST5, JIM, KinoTV, LIV, MTV3, MTV3 AVA, MTV3 Fakta, MTV3 MAX, MTV3 Sarja, MTV3 Scifi, Nelonen, Sub, Sub Juniori, Sub Leffa, The Voice – TV Viisi, Urheilu+kanava, Urheilukanava, YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema

Jatkuvat sarjat on haettu automaattisesti kanavien ohjelmatiedoista,
joten listassa voi olla puutteita.