URHOtvNetflic, HBO Nordic ja Viaplay aloittivat viime vuonna videopalveluiden tuomisen Suomeen. Viime viikolla Maikkari avasi oman Filmnet-palvelunsa ja Nelonen on tuomassa piakkoin oman Ruutu Viihde -palvelun markkinoille. Nyt myös URHOtv on avannut oman videopalvelunsa.

URHOtv:n videopalveluun on paketoitu mukaan URHOtv:n urheilua, HBO Nordicin tarjonta sekä seitsemän FOXin televisiokanavaa. Urheilutarjonnasta mukana on URHOtv:n televisiossa esittämät ohjelmat, muttei URHO Play -videopalvelun sisältöä. Palvelussa esitetään noin 300 suoraa urheilulähetystä vuodessa ja mukana ovat muun muassa jääkiekon SM-liigan, jalkapallon Veikkausliigan, Korisliigan sekä lentopallon Mestaruusliigan otteluita.

HBO Nordicista URHOtv:n palvelu tuo tarjolle kaikki HBO Nordicin omassa palvelussa olevat ohjelmat, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että Game of Thronesin ja muiden sarjojen jaksot esitetään suomeksi tekstitettyinä alle vuorokauden sisällä Yhdysvaltain ensiesityksestä. Sarjoista on tarjolla kaikki aiemmat kaudet sekä meneillä olevan kauden kaikki jaksot. HBO:n huippusarjojen lisäksi tarjolla on myös elokuvia.

FOXin tarjonnasta on tällä hetkellä tarjolla kanavat National Geographic, Nat Geo WILD, Fuel TV ja Baby TV. Myöhemmin palveluun lisätään vielä kanavat Fox Business, Fox News ja History. Kanavissa ei ilmeisesti ole vielä suomenkielistä tekstitystä, mutta National Geographic ja History luvataan tekstittää myöhemmin suomeksi.

URHOtv:n palvelun parhaan laadun kerrotaan vaativan vähintään kahden megan nettiyhteyden käyttöä. Palvelun hinta on 19,95 euroa kuukaudessa ja palveluun täytyy sitoutua kuudeksi kuukaudeksi. Puolen vuoden käytön voi myös maksaa kerralla, jolloin hinta on 98 euroa.

URHOtv:n URHOtv/HBO/FOX -palvelu toimii tällä hetkellä vain Windows- ja Mac-tietokoneilla, kertoo Markkinointi&Mainonta. Myöhemmin palvelua voidaan käyttää myös muilla laitteilla.