Wbox HD DVRWbox HD DVR -digiboksilla ei voi tällä hetkellä tallentaa Canal+ Film HD, Canal+ Sport HD ja Silver HD -kanavia. Vika koskee ilmeisesti kaikkia Suomen kaapelioperaattoreita ja sama ongelma aiheuttaa harmaita hiuksia myös Ruotsissa. Wbox HD DVR:ää myydään myös nimellä Humax HDPVR-1000C ja ongelma koskee molempia malleja.

Ilmeisesti näiden kanavien lähetyksessä on jotain erikoista, joka estää tallennuksen ainakin Wbox HD DVR ja Humax HDPVR-1000C -digibokseilla. Näiden kanavien tallennus onnistuu edelleen monilla muilla boksimalleilla.

Keskustelualueiden viestien mukaan Suomen kaapelioperaattorien asiakaspalvelu vastaa ongelmaan liittyviin kyselyihin useimmiten tapansa mukaan, eli huonosti. Usein asiakaspalvelijat eivät ole kuulleetkaan ongelmasta, vaikka monet käyttäjät ovat siitä raportoineet heille. Lisäksi he pyytävät usein palauttamaan boksiin tehdasasetukset ja hakemaan kanavat uudelleen, vaikka käyttäjän mukaan tämä ei ole auttanut muidenkaan ongelmasta kärsivien kohdalla.