AsusAsus ja HP ovat esitelleet laitteita, joilla voi siirtää teräväpiirtoisen HD-kuvan ja äänen langattomasti televisioon esimerkiksi tietokoneelta tai Blu-ray -soittimelta.

Asus WiCast EW2000 -laitteella voidaan siirtää 1080p-resoluution ja 60 hertzin videokuvaa alle yhden millisekunnin viiveellä langattomasti televisioon. Lähetinlaitteeksi käy mikä tahansa laite, jossa on HDMI-liitin ja laite kykenee siirtämään myös DRM-suojattuja Blu-ray -elokuvia. Lähettävän laitteen ja television etäisyys voi olla enintään 10 metriä, mikä riittänee useimmissa tapauksissa.

Asus WiCast EW2000 -laitteen hinta tulee olemaan 199 dollaria (noin 155 euroa) ja se on tulossa saataville tässä kuussa.

HP Wireless TV Connect toistaa myös langattomasti 1080p-resoluution videoita, mukaan lukien DRM-suojatut elokuvat. Myös tämän laitteen lähetin liitetään esimerkiksi tietokoneeseen HDMI-liitännällä ja vastaanotin voidaan liittää televisioon. HP Wireless TV Connect -laite on tulossa myyntiin ensi kuussa ja sen hinta on Asusin laitteen tavoin 199 dollaria (noin 155 euroa).

Alla on Asus WiCast EW2000 -laitteen esittelyvideo.