ToshibaToshiba on tuomassa joulukuun puolivälissä myyntiin 55-tuumaisen kolmiulotteisen television, jonka katsomiseen ei tarvita 3D-laseja. Toshiban televisiossa on kamera, joka tunnistaa katsojat ja säätää sen mukaan kolmiulotteisuuden oikeaksi.

Toshiban 55X3-mallin QFHD-resoluutio (3840 x 2160) on 2D-katselussa nelinkertainen verrattuna normaaliin Full HD -resoluutioon. Kolmiulotteisia ohjelmia katsottaessa resoluutio on 1280 x 720.

Televisiossa on kolme digiviritintä ja sillä voidaan suorien lähetysten katsomisen lisäksi tallentaa kahta kanavaa ulkoisille USB-laitteille. Televisio toimii myös yhdessä muiden Toshiban verkotettujen laitteiden kanssa. Toshiban 55X3-televisiolla voi katsoa muilla yhtiön laitteilla tallennettuja ohjelmia ja televisiolla tallennettuja ohjelmia voi katsoa esimerkiksi Toshiban verkotetuilla Blu-ray -soittimilla. Televisiolla tallennettuja ohjelmia voi katsoa myös joillain älypuhelimilla.

Toshiban televisiolla voidaan katsella myös videoita tai kuunnella musiikkia muistikorttien tai lähiverkon kautta. Laitteessa on myös selain ja YouTube-videoiden katselukin onnistuu.