TV ViihdeCANAL+ Urheilu HD -kanavaa voi seurata antenniverkossa vain TV Viihteen kautta, sillä TV Viihde ja MTV Media ovat solmineet kanavan esittämisestä yksinoikeuden takaavan yhteistyösopimuksen. CANAL+ Urheilu HD aloittaa antenniverkon lähetykset huhtikuun alussa ja TV Viihteen yksinoikeus jatkuu vuoden 2013 kevääseen saakka.

”Teräväpiirtolähetykset ovat yksi MTV MEDIAn tärkeimmistä painopisteistä. On hienoa, että nyt myös antennitalouksissa voidaan nauttia HD-tarjonnasta CANAL+:n laadukkaiden urheilusisältöjen myötä. TV Viihteen kautta meillä on mahdollisuus tavoittaa lähes kaikki antennitaloudet Suomessa. Uskomme, että erityisesti urheilulähetykset ovat merkittävässä roolissa teräväpiirtokatselun yleistymisessä”, kertoo MTV Median internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen.

CANAL+ Urheilu HD mahdollistaa toukokuussa 2012 pelattavien jääkiekon MM-kisojen seuraamisen ensimmäistä kertaa teräväpiirtolaatuisena antennikodeissa. CANAL+ Urheilu HD -kanavalla nähdään kevään ja kesän aikana myös muun muassa Englannin Valioliigaa, Espanjan La Ligaa, yleisurheilun Timanttiliigaa sekä tenniksen Wimbledon-turnaus.

CANAL+ Urheilu HD näkyy kanavapaikalla 67 ja sen katselu tulee vaatimaan TV Viihteen maksu-tv-kortin. HD-lähetysten katsomiseen tarvitaan myös DVB-T2 -virittimellä varustettu digiboksi tai televisio.