TVkaistaTelevisiopalvelu TVkaista Oy asetettiin konkurssiin helmikuun alussa ja palvelua pyörittää tällä hetkellä tuntematon taho. Asian esitutkinta valmistui  toukokuussa 2011 ja marraskuussa 2011 palvelun asiakkaiden PayPal-maksut alkoivatkin ohjautua yhtiölle nimeltä Charm Noble Limited, joka sijaitsee ilmeisesti Hongkongissa. TVkaista Oy:n toimitusjohtajakin on kadonnut.

”Minulla ei ole mitään hajua, missä maassa hän on”, sanoo konkurssipesää hoitava asianajaja Heikki Aaltonen.

Palvelun verkko-osoite tvkaista.fi kuuluu Ficoran mukaan konkussiin asetetulle TVkaista Oy:lle, mutta TVkaista on kertonut Facebookissa, ettei osoite kuulu enää TVkaista Oy:lle. Aaltosen mukaan osoitteen toiminta täytynee lopettaa, mikäli sitä käytetään laittomasti.

TVkaistan palvelun lakkauttaminen ei ole kuitenkaan helppoa, sillä esimerkiksi konkurssia koskevien asiakirjojen laillinen viimeistely vaatii kuitenkin kadonneen toimitusjohtajan nimikirjoituksen. TVkaistan konkurssi ja domainin mahdollinen lakkauttaminen eivät kuitenkaan välttämättä kaada palvelua, sillä se voisi edelleen jatkaa toimintaansa toisessa verkko-osoitteessa.