TVkaistaTelevisio-ohjelmia nettiin tallentavan TVkaistan konkurssipesän selvitys on saanut jo toistamiseen lisäaikaa. Tällä kertaa konkurssipesän selvittämiseen annettiin lisäaikaa syyskuulle saakka. Konkurssipesän selvityksen ongelman on se, ettei palvelun etsintäkuulutettua toimitusjohtajaa ole löydetty allekirjoittamaan papereita.

Poliisi alkoi tutkia TVkaistan laillisuutta kesällä 2009 ja esitutkinta valmistui keväällä 2011. Poliisi löysi jo vuonna 2009 TVkaistan konehuoneesta kulissihuoneen, jossa oli tuhansia tallentamiseen kykenemättömiä kytkimiä, joiden palvelu väitti olevan käyttäjien digibokseja. Kytkimet eivät olleet edes yhdistettynä sähköverkkoon tai internetiin.

TVkaistan kaksi suurinta omistajaa sekä heidän neuvonantajansa ovat saaneet syytteet tekijänoikeusrikoksesta sekä törkeästä petoksesta ja yhtiö on asetettu konkurssiin tämän vuoden helmikuussa.

TVkaistan toimitusjohtaja on ollut kadoksissa jo pitkään ja etsintäkuulutettukin hän on ollut jo viime syyskuusta lähtien. TVkaista on edelleen toiminnassa ja sillä on tyytyväisiä käyttäjiä, vaikka sen alkuperäinen verkkotunnuskin on jo poistettu käytöstä.