LGMoni hankki jouluksi HD- tai LED-television, mutta olisi kenties kannattanut odottaa vielä hieman. LG on kertonut esittelevänsä tammikuun toisella viikolla Las Vegasin CES 2012 messuilla uusia televisioitaan, joiden rinnalla nykyiset televisiot kalpenevat.

LG:n ultra definition (UD) teleivisio esitellään 84-tuumaisena ja sillä voi katsella myös kolmiulotteisia ohjelmia. Television resoluutio on 3840 x 2160, joka on neljä kertaa tarkempi kuin nykyiset HD-televisiot. Televisiolla voi käyttää myös LG:n Smart TV -sovelluksia, joita löytyy tällä hetkellä jo yli 1200.

Ultra definition -televisioiden lisäksi televisiovalmistajat suunnittelevat tuovansa myöhemmin tarjolle myös ultra high definition -laitteita, joiden resoluutio on kuusitoistakertainen verrattuna nykyiseen HD-resoluutioon. UHD-televisioiden resoluutio on siten 7680 x 4320.

Toinen mielenkiintoinen LG:n televisiouutuus tulee olemaan 55-tuumainen OLED-televisio, jota tullaan myös esittelemään CES-messuilla. OLED-televisiot ovat ohuempia sekä kevyempiä, kuin LCD, plasma tai LED -televisiot ja ne kuluttavat myös vähemmän sähköä. Tähän mennessä OLED-näyttöjä on käytetty vain esimerkiksi kännyköissä ja muutamassa pienessä televisiomallissa, mutta LG aikoo vihdoin tuoda OLED-tekniikan myös suuriin televisioihin.