SamsungElokuvia, urheilua, TV-sarjoja ja dokumentteja tarjoava Viasatin videovuokrauspalvelu Viaplay on lisätty Samsungin Internet@TV-televisioihin. Viaplaystä löytyy tällä hetkellä yli kaksi tuhatta suomeksi tekstitettyä elokuvaa ja yhden elokuvan vuokraus maksaa noin kolme euroa.

”Yhteistyömme Samsungin kaltaisen digitaalisen median eturivin toimijan kanssa on erinomainen väylä tuoda Viaplay-palvelumme sisältöä yhä useamman suomalaiskäyttäjän ulottuville. Olemme sitoutuneet tarjoaman kuluttajille viihdettä heidän omilla ehdoillaan ja Viaplay toteuttaa lupauksemme konkreettisesti. Viaplay-palvelu on kenen tahansa käytettävissä internetiin liitetyn tietokoneen tai muun päätelaitteen kautta, mutta Samsungin internet-televisioihin Viaplay tulee nyt myös kiinteänä sisältöpalveluna”, kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Samsung haluaa myös tuoda enemmän kolmiulotteista sisältöä 3D-laitteidensa käyttäjille. Yhtiö  ilmoitti IFA 2011 messuilla tuovansa televisioihinsa ja Blu-ray -soittimiinsa uuden version YouTube on TV sovelluksestaan, jolla voi katsella YouTuben tuhansia 3D-videoita.