VoddlerVoddlerin viestintäjohtaja Anders Sjöman on kertonut videopalvelulla olevan Suomessa noin 50 000 käyttäjää. Maailmanlaajuisesti palvelulla on jo 800 000 käyttäjää, joista 650 000 Ruotsissa.

Voddler-videopalvelusta löytyy tällä hetkellä suomalaisille asiakkaille noin 1 500 elokuvaa, joista ilmaiseksi voi katsoa noin 850. Ilmaisten ja maksullisten elokuvien lisäksi palvelusta löytyy joidenkin televisiosarjojen jaksoja. Maksullisten elokuvien hinta on 1,90 – 3,70 euroa ja Voddler aikoo tuoda palveluun tulevaisuudessa myös teräväpiirtoelokuvia.

Voddler suunnittelee uudistavansa palveluaan tuomalla siitä tarjolle Apple iPhone -version noin kuukauden kuluttua. ”Mobiilipalvelun idea on se, että voit jatkaa kotona elokuvaa, jonka katsomisen aloitit kotimatkalla”, kertoi Sjöman mediayritysten ja tekijänoikeusjärjestöjen seminaarissa Helsingissä.

Suomessa Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat liittyä Voddlerin käyttäjiksi. Muut Voddlerin käyttäjiksi haluavat joutuvat metsästämään kutsuja, joiden avulla voivat liittyä palvelun käyttäjiksi.

Päivitys: Ikävä kyllä kaikki Digilelujen kutsut on nyt jaettu. Kysymme Voddlerilta, jos saisimme heiltä lisää kutsuja jaettavaksi.