DNAKerroimme eilen uuden Wbox HD2 -digiboksin saaneen Antenna Ready HD -hyväksynnän, muttemme löytäneet laitteesta sen enempää tietoja. Kiitos Tietokone-lehden, meillä on nyt enemmän tietoja laitteesta.

Wbox HD2 tukee antenni- sekä kaapeliverkon teräväpiirtolähetyksiä ja siinä on yhden teratavun kiintolevy tallennuksia varten. Laitteella voidaan tallentaa parhaimmillaan kolmea kanavaa ja katsoa neljättä samaan aikaan. Tallennettavien kanavien määrä riippuu kuitenkin käytetyistä kanavanipuista ja DNA:n mukaan myös HD-kanavien tallennuksen pitäisi toimia.

Wbox HD2:sta löytyy sekä antenni-, että kaapelivirittimet ja kaksi USB-liitintä ulkoisia laitteita varten. Laitteessa on myös ethernet-liitin verkkoyhteyttä varten. Vielä ei ole kuitenkaan selvää mitä USB- tai ethernet-liittimillä pystytään todellisuudessa tekemään.

Wbox HD2:n pitäisi saapua kauppoihin parin päivän sisällä noin 500 euron hintaan.

Laitteen kotelo ja etupaneeli on identtinen Vantage HD 8000 -laitteiden kanssa, joten laitteen käyttökokemuksista ja mahdollisista ongelmista löytynee paljon tietoa internetiä selaamalla.

Wbox HD2