YLEYle on tehnyt yhdysvaltalaisen televisioyhtiö HBO:n kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka mahdollistaa HBO:n sarjojen esittämisen myös tulevaisuudessa Ylen kanavilla sekä myös Yle Areena -nettipalvelussa. Uusi sopimus mahdollistaa myös esityskertojen lisäämisen, sillä sopimus määrittelee esityskertojen sijasta esityksen mahdollistavia ajanjaksoja.

Aiemman sopimuksen mukaan Ylen piti odottaa vähintään vuosi sarjan ensiesityksen jälkeen, ennenkuin sarjan sai esittää Suomessa. Uusi sopimus mahdollistaa sarjan esittämisen nopeammin Suomen televisiossa. Sopimus antaa Ylelle myös esitysoikeuden kaikkiin sarjoihin, jotka alkavat sopimuskauden aikana riippumatta sarjan loppumisajankohdasta.

YLEn toimistusjohtajan Mikael Jungnerin mukaan sopimus oli suurin piirtein saman hintainen, kuin vanhakin sopimus. Jungnerin mukaan sopimus oli edullinen, koska ulkomainen draama on paljon halvempaa verrattuna kotimaiseen draamaan.

Yle tulee esittämään HBO:n tarjonnasta esimerkiksi True Blood -vampyyrisarjan ja Tyynenmeren sodasta kertovan Steven Spielbergin ja Tom Hanksin The Pacific -sarjan.