ViasatViasat on aloittanut 3D-lähetykset satelliittiasiakkailleen. Aluksi tarjolla on elokuvia ja myöhemmin on luvassa muitakin ohjelmia.

Joulukuun aikana Viasat OnDemand -palvelun kautta on katsottavissa kolmiulotteisesti esimerkiksi elokuvat Streetdance, My Bloody Valentine sekä Poutapilviä ja lihapullakuuroja. Ohjelmistoon on luvassa lisää elokuvia ensi vuoden alussa.

”Olemme ylpeitä, että pystymme välittämään ensimmäisenä kotikatsomoihin 3D-ohjelmistoa. Uusi teknologia mahdollistaa sen, että voimme tarjota uusia elokuvaelämyksiä tilaajillemme. 3D:tä kehitetään jatkuvasti ja saamme varmasti lisää 3D-sisältöä tulevaisuudessa. On hienoa, että voimme tuoda uutta sisältöä tilaajillemme ja samalla vahvistaa Viasatin premium-tarjontaa”, sanoo Viasat Finland Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Kolmiulotteiset ohjelmat ovat tarjolla Viasat Tuplaplatina -kanavapaketin tilaajille OnDemand-palvelun kautta. 3D-elokuvien katselu onnistuu nykyisellä Viasatin tallentavalla HD-boksilla sekä 3D-televisiolla.