AllTogetherSuomesta löytyy monia suosittuja mobiilisovelluksia, mutta suurin osa niistä on käytössä vain kotimaassa. Jotkut suomalaiset sovellukset ovat kuitenkin niittäneet mainetta myös ulkomailla. Esimerkiksi Sports Tracker ja Moves sekä tietenkin Rovion ja Supercellin suositut pelit ovat suosittuja ympäri maailmaa. Nyt Suomessa on kehitetty sijaintiin ja kaverien kanssa yhdessäoloon liittyvä uusi sovellus nimeltä AllTogether. Uusi sovellus on juuri tullut jakoon Suomessa ja myöhemmin se laajenee maailmanlaajuiseksi.

AllTogether on uusi suomalainen mobiilisovellus, jonka avulla ystävät voivat tavata ja pitää hauskaa yhdessä. Nykyään monet ”tapaavat” ystäviään vain verkossa olevissa palveluissa, kuten esimerkiksi Facebookissa. On kuitenkin olemassa lukemattomia tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa haluaisi mielellään tavata ystäviä kasvokkain. Ystävä saattaa tulla mieleen esimerkiksi jossain tapahtumassa ollessa ja sitten hänelle soitetaan tai viestitellään, jotta saadaan selville, onko ystäväkin kenties samassa tapahtumassa.

AllTogetherAllTogether tekee ystävien löytämisestä ja tapaamisesta paljon helpompaa. Sovellus näyttää listalla lähistöllä olevien ystävien etäisyyden ja summittaisen suunnan ja mahdollistaa sovelluksen sisäisten viestien lähettämisen ystäville. Näin AllTogether tekee lähellä olevien ystävien tapaamisesta helppoa ja mahdollistaa hauskanpidon yhdessä.

AllTogether on suunnattu kaikille, jotka haluavat tavata ystäviään kasvokkain. Ystävien tapaaminen on mukavaa, jos olet esimerkiksi shoppailemassa, kahvilassa, baarissa, konsertissa, festareilla tai vaikka urheilutapahtumassa. AllTogetherin avulla käyttäjä voi esimerkiksi kutsua lähistöllä olevia kavereita kahville shoppailun lomassa. Tai käyttäjän ollessa terassilla, hän voi kutsua lähistöllä olevat kaverit kanssaan oluelle tai festareilla ollessaan pitämään hauskaa yhdessä. Samassa urheilutapahtumassa tai konsertissa olevien ystävien kanssa voi taasen pitää hauskaa vaikkapa tapahtuman jälkeen.

AllTogether toimii tällä hetkellä Android-laitteissa (Android 3.0 ja uudemmat) ja kaveritiedot se hakee Facebookista. Sovellus päivittää käyttäjän sijaintia automaattisesti taustalla, joten hänen ei tarvitse muistaa checkata itseään sisään paikkoihin Foursquaren tapaan. Automaattinen sijainninpäivitys takaa myös sen, että sovellus osaa aina näyttää listan lähistöllä olevista ystävistä. AllTogetherin sisäisen viestitoiminnon avulla yhteydenpito lähistön kavereihin on helppoa ja ilmaista. AllTogetherin käyttöönotto on todella helppoa, sillä käyttäjän ei tarvitse luoda mitään uusia tunnuksia.

AllTogetherin vaatimukset: Android 3.0 tai uudempi sekä Facebook-tunnus.

AllTogetherin voi asentaa Google Playstä.

Alla on AllTogetherin idean esittelyvideo