GoogleGoogle on julkaissut uuden Google play -palvelun, joka sisältää aiemmin erillisinä palveluina olleet Android Marketin, Google eBookstoren ja Google Musicin. Näiden lisäksi Google Play sisältää myös elokuvien vuokrauspalvelun.

Google Play Movies sisältää tuhansia elokuvia ja mukana on uusien elokuvien ja klassikoiden lisäksi HD-elokuvia. Google Playllä vuokrattuja elokuvia voi suoratoistaa mobiililaitteilla tai tietokoneella. Elokuvia voi myös katsella ilman nettiyhteyttä erillisellä Google Play Movies -sovelluksella.

Google Play Music sisältää miljoonia kappaleita, joita voi kuunnella suoratoiston lisäksi offline-tilassa sekä mobiililaitteilla, että tietokoneella. Googlen musiikkipalveluun voi lisätä sieltä ostetun musiikin lisäksi 20 000 omaa kappaletta ilmaiseksi, joten kertaalleen ostettua musiikkia ei tarvitse ostaa uudelleen. Ystävät voivat kuunnella sinun Google Play Musicissa olevia kappaleita kerran ilmaiseksi Google+ -palvelun kautta.

Ikävä kyllä Google Playn elokuvat ja musiikki eivät ole vielä saatavilla Suomessa. Alla olevasta esittelyvideosta näkee, minkälaista tekniikkaa Google Playn takana on, tai sitten ei ole.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GdZxbmEHW7M&w=450&h=259&rel=0]