DigiTVHaittaohjelmat saattavat löytää tiensä internetiin yhdistettyihin älytelevisioihin tehden niistä käyttökelvottomia. Eräs amerikkalainen on kertonut haittaohjelman iskeneen Androidpohjaiseen LG:n älytelevisioon, eikä edes valmistaja meinannut kertoa miten televisioon saa palautettua tehdasasetukset haittaohjelman poistamiseksi.

Androidpohjaisiin televisioihin voidaan asentaa monia sovelluksia ja tähän kyseiseen laitteeseen oli asennettu jokin netistä löydetty elokuvasovellus huonolla lopputuloksella. Sovelluksen ajamisen jälkeen televisioruudulla kerrottiin, että käyttäjän laitteelta on löytynyt löytynyt laitonta pornoa ja tämän vuoksi FBI on lukinnut television. Viestin mukaan television saa palautettua käyttökuntoon maksamalla 500 dollarin korvaukset.

LG ei ollut halukas auttamaan käyttäjää ilmaiseksi, vaan he vaativat 340 dollarin korvausta ongelman korjaamisesta. Käyttäjä ei myöskään löytänyt LG:n sivuilta firmwarepäivitystä, joka olisi saattanut korjata ongelman. Käyttäjän onneksi LG suostui kuitenkin kolmen päivän kuluttua kertomaan salaisen näppäinyhdistelmän, jolla television saa nollattua.

Kyseisen LG:n Androidtelevision salaiseen valikkoon pääsee painamalla televisiossa oleva asetusnappi pohjaan, jonka jälkeen painetaan myös kanava alas -nappia. Tämän jälkeen vapautetaan asetusnappi ja sen jälkeen kanava alas -nappi. Tämän jälkeen avaututuvasta valikosta voidaan valita kaukosäätimellä tehdasasetusten palautus. Tehdasasetusten palautus täytyy vielä hyväksyä valikosta, jossa näkyy kymmenen ei-valintaa ja niiden joukossa yksi kyllä-valinta.

Haittaohjelmia on löytynyt myös esimerkiksi Sonyn televisioista, jonka vuoksi Sony tarjoaa käyttäjille boottaavaa muistitikkua, jolla haittaohjelman saa poistettua.

LG:n televisioon iskenyt haittaohjelma sekä korjaustapa löytyy allaolevalta videolta