TiVoCanal Digital ja yhdysvaltalainen TiVo ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo TiVon tallentavat digiboksit vihdoin suomalaisten ulottuville. TiVo toi jo vuonna 1999 Yhdysvaltojen markkinoille ensimmäisen tallentavan digiboksin. Tämän jälkeen TiVo on kehittänyt laitteita, joiden käyttöliittymä onkin nykyään erittäin hyvä ja joista löytyy monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Esimerkiksi Tivon ”season pass” -ominaisuus mahdollistaa kaikkien seurattujen sarjojen jaksojen tallentamisen automaattisesti. TiVo-digibokseilla voi myös käyttää nettipalveluita ja netin videovuokraamoita. Yhdysvalloissa videovuokraamoista ovat tuettuina muun muassa Amazon VOD, Netflix sekä Blockbuster. Myös Hulu Plus -palvelu on tulossa piakkoin saataville. Musiikkia voi kuunnella esimerkiksi Pandora-palvelun kautta.

Tulevaisuudessa esimerkiksi Spotify ja Voddler voisivat olla TiVon mahdollisia palveluita Pohjoismaissa.

Canal Digital saa yhteistyön avulla yksinoikeuden TiVo-boksien myyntiin Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Canal Digitalin TiVo-boksit tulevat vain satelliittiasiakkaiden saataville, mutta aikataulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.