DNADNA on aloittanut kolmiulotteisen High TV 3D -kanavan lähetykset kaapeliverkoissaan tänään 1.3.2012. High TV 3D -kanavan kohderyhmänä on koko perhe ja kanavan ohjelmistoon kuuluu muun muassa viihdettä, lifestyle- ja matkailuohjelmia, muotia, musiikkia, elokuvia, scifiä, fitness-ohjelmia, dokumentteja, tosi-tv:tä, urheilua, julkkisuutisia, draamaa ja komediaa.

High TV 3D on tarjolla ilman erillistä maksua kaikille normaalihintaisen DNA Welho TV-kortin tilaajille DNA:n kaapeliverkoissa. Kanava löytyy kanavapaikalta 297.

”Olemme mielissämme voidessamme tarjota HIGH TV 3D -kanavan myötä asiakkaillemme kokonaan uudenlaisen palvelun. Nyt kun 3D-televisioita on jo laajasti saatavilla, television katselu saa sananmukaisesti kokonaan uuden ulottuvuuden. Toimme HIGH TV 3D -kanavan maksuttomana lisäpalveluna DNA Welho TV-korteille, koska haluamme tarjota mahdollisimman suurelle joukolle tilaisuuden nauttia 3D-elämyksistä ja antaa huikeille 3D-palveluille hyvän nosteen kaapeliverkossamme”, kertoo DNA:n televisioliiketoiminnasta vastaava johtaja Mikko Saarentaus.

High TV 3D -kanava on jo aiemmin aloittanut lähetykset Canal Digitalin sekä Anvian verkoissa ja kanavan seuraaminen edellyttää HD-digiboksin ja 3D-television käyttöä.