JääkiekkoElisa Viihteen käyttäjien mukaan maksullisten jääkiekkokanavien lähetykset ovat pätkineet pahasti MM-pelien aikana. Käyttäjät ovat kertoneet keskustelupalstoilla lähetysten pätkivän useita kertoja tunnin sisällä ja jotkin katkokset ovat kestäneet jopa minuutin ajan.

Myös Elisa on saanut runsaasti palautetta pätkivistä lähetyksistä, muttei ole kuitenkaan vielä löytänyt syytä lähetysten ongelmiin. Elisa tarjoaa ratkaisuksi pelin katsomista tallenteen kautta myöhemmin, jolloin Elisa Viihteellä ei ole niin paljon yhtäaikaisia käyttäjiä.

”Toki se varmasti harmittaa, jos peliä menee ohi, mutta sen voi katsoa sitten tallenteelta myöhemmin”, sanoo Elisa Viihteen liiketoimintapäällikkö Antti Vuorikoski.

Vielä ei ole tiedossa saadaanko Elisa Viihteen pätkiminen korjattua ennen finaalipelejä. ”Kyllä se varmasti harmittaisi jo menisi vaikka ilmaveivi ohi” jatkaa Vuorikoski.

Elisa Viihde on saanut yksinoikeuden maksullisten jääkiekon MM-pelien esittämiseen IPTV-verkoissa, joten palvelun surkeuteen kyllästyneet käyttäjät eivät voi edes vaihtaa toisen IPTV-palvelun käyttäjiksi. Elisa Viihde sai todella huonoa palautetta myös viime viikolla Tietokone-lehden blogissa Ossi Mäntylahdelta.