DNADNA:n VHF-taajuusalueella toimiva teräväpiirtoisten kanavien lähetysverkko kattaa tällä hetkellä noin 60% Suomen kotitalouksista. DNA laajentaa antenniverkon näkyvyysaluettaan joulukuussa ja vuoden vaihteen jälkeen.

Joulukuun 8. päivä lähetykset alkavat Ylivieskassa. DNA aloitti Ylivieskan lähetykset jo kerran marraskuun alussa, mutta silloin HD-signaali häiritsi muidenkin kanavien katselua pimentäen joidenkin kotitalouksien televisiot kokonaan. DNA antoi kotitalouksille muutaman viikon aikaa hankkia uudet antennit ja nyt se aloittaa lähetykset uudelleen.

DNA tekee testilähetyksiä joulukuun 8. päivä Savonlinnassa, Haminassa, Lappeenrannassa, Kajaanissa, Hausjärvellä ja Jokioisissa. Testilähetykset näkyvät klo 10-20 välisenä aikana. Varsinaiset lähetykset näillä paikkakunnilla aloitetaan 19.12. klo 10.

Vuoden vaihteen jälkeen DNA aloittaa lähetykset Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Karkkilassa, Ruotsinpyhtäällä ja Mikkelissä.

DNA tarjoaa antennikatsojille 17 kanavaa, joista kuusi on teräväpiirtokanavia. DNA on tuomassa myös uusia kanavia antennikatsojille, mutta Liikenne- ja viestintäministeriö ei ole vielä ehtinyt valita ohjelmistolupien saajia.