ElisaElisalla on ongelmia Viihde-palvelunsa kanssa. Ongelmat vaivaavat kaapeliverkkoon myytävää Elisa Viihdettä, jonka vuoksi Elisa on vähentänyt palvelun myyntiä kaapeliverkkoon ja myy mieluummin ADSL-yhteydellistä palvelua. Esimerkiksi tilattu elokuva tai omat tallenteet eivät välttämättä näy ollenkaan kaapeliverkon alhaisen yhteysnopeuden vuoksi.

Elisa havaitsi ongelmat syksyllä Joensuussa. Elisa onkin lisännyt ongelman korjaamiseksi kaapeliverkkonsa tiedonsiirtokapasiteettia jo Joensuussa, Jyväskylässä ja pääkaupunkiseudulla. Tammikuussa Elisa parantaa Tampereen verkkoa.

Kuluttajaviraston mukaan asiakas voi vedota virheeseen ja vaatia hyvitystä tai kaupan purkua, ellei tuote toimi luvatulla tavalla. Elisa kertookin hyvittävänsä kuukaudet, jolloin ongelmia on esiintynyt. Kuluttajavirasto ei ole myöskään tyytyväinen Elisa Viihteen markkinointiin, koska sitä on markkinoitu laajalla tallennuskapasiteetilla. Tallennus on kuitenkin onnistunut vain tv:n peruskanavilta, jota ei ole kerrottu markkinoinnissa riittävän selvästi.