ElisaElisa on ilmoittanut Elisa Viihde IPTV-palvelulla olevan jo yli 200 000 asiakasta. Elisa Viihteen kysyntä on kasvanut hitaasti, sillä 100 000 asiakkaan raja ylittyi jo kolme vuotta sitten syksyllä 2011. Elisa on rajoittanut Viihteen tarjoamisen omiin laajakaista-asiakkaisiinsa, mutta yrityksellä on tavoitteena tuoda palvelu tulevaisuudessa kaikkien operaattorien asiakkaiden saataville.

Elisa Viihteellä voidaan myös vuokrata videoita ja katsoa erilaisten ohjelmakirjastojen sisältöä. Elisan mukaan ohjelmakirjastojen videoiden katselu on lisääntynyt noin 75 prosenttia toukokuusta lähtien.

Elisa Viihteen mobiilisovellustakin on ladattu yli 450 000 kertaa vuodesta 2010 lähtien. Mobiilisovellusta voidaan käyttää nykyään myös ilman Elisa Viihde -palvelua, tällöin sen hinta on 6,90 euroa kuukaudessa. Mobiilisovelluksella voidaan tallentaa 100 tuntia ohjelmaa ja katsoa vuokravideoita sekä Elisa Viihde Aitio ja Lasten Suosikit videokirjastojen ohjelmia. Androidin Chromecast-tuella videot voidaan myös siirtää mobiililaitteesta televisioon. Elisa Viihteen mobiilisovelluksella ei kuitenkaan voi tallentaa teräväpiirto-kanavien ohjelmia.