Fin-tvFin-tv.com -palvelu tarjoaa mahdollisuuden katsoa elokuvia ja tv-sarjoja selaimella ilmaiseksi. Monissa videoissa on mukana suomenkielinen tekstitys.

Päivitys 8.2.2016: Pirate Bay ja muut torrent-sivustot mahdollistavat nyt elokuvien ja sarjojen katsomisen suoraan selaimella.

Päivitys 28.1.2016: Fin-tv on suljettu, mutta Leijona TV tarjoaa ilmaisia elokuvia suomenkielisillä tekstityksillä.

Esimerkiksi Avatar ja District 9 -elokuvat on tekstitetty suomeksi ja District 9 -elokuvan tekstit on selvästi haettu netistä, koska tekstityksen alussa kerrotaan tekstityksen tekijät. Myös ainakin joidenkin elokuvien kuvaukset on kopioitu suoraan Leffatykki-sivustolta.

Sivustolta on poistettu kaikki suomalaiset elokuvat tekijänoikeusongelmien vuoksi. ”Käyttö oikeuden takia poistamme sivullamme olevia Suomalaista leffoja, Ymmärämme että suomalaiset yhtiöt joilla on oikeudet näihiin leffoihin ei halua näiden leffojen julkaisuun netissä, Mutta Amerikalaista leffoja Suomen textityksellä voitte silti katsoa. Sivustollamme on aika paljon leffoja joten jos se rikko lakia niinkuin suomalaista leffoja niin ottaka yhteyttä asiakas palvelumme niin poistetaan leffat”, kerrotaan sivustolla.

Fin-tv:n videoiden laatu ei ole mitään HD-laatua, vaan pikemminkin sitä voisi kuvata YouTube-laaduksi. Aika tulee näyttämään tuleeko Fin-tv -palvelu säilymään vai tulevatko tekijänoikeusjärjestöt kaatamaan sen.

Huomaa myös Digileluista löytyvä Elokuvat-palvelu, mistä löytyy seuraavan viikon aikana esitettävät televisioelokuvat.

Ainakin syyskuussa 2010 Fin-tv:n käyttö on ollut vaarallista, sillä sen sivujen kautta jaeltiin silloin haittaohjelmia käyttäjien tietokoneille.

Päivitys 6.6.2011: Fin-tv:hen ei lisätä enää uusia elokuvia ja Fin-tv:n ylläpito aikoo avata uuden elokuvasivuston.