Formula 1MTV3 MAX HD -kanava on aloittanut lähetykset muutamissa kaapeliverkoissa. MTV3 MAX HD -kanavan ehdoton vetonaula on teräväpiirtona esitettävät Formula 1 -lähetykset. MTV3 MAX HD tulee esittämään natiivina teräväpiirtona myös esimerkiksi monet liveurheilutapahtumat sekä uudet kotimaiset sarjat.

MTV3 MAX HD on aloittanut jo lähetykset DNA:n kaapeliverkossa sekä Soneran kaapeli- ja IPTV-verkossa. Lumotv:llä kanava aloittaa lähetykset maanantaina 5.3.2012. Ilmoittelettehan Digileluille tämän ketjun kommenttina tai palautelomakkeella jos tai kun kanava aloittaa lähetykset muissa verkoissa. Näin saamme päivitettyä HD-kanavat -sivuamme.

MTV3 MAX HD on saanut ohjelmistoluvan myös antenniverkon lähetyksiin, mutta ainakaan vielä kanavaa ei löydy antenniverkosta.

Viime vuonna F1-lähetyksiä pystyi seuraamaan teräväpiirtona MTV3 MAX F1 HD -kanavan kautta, mutta ainakin DNA on ilmoittanut poistaneensa MTV3 MAX F1 HD -kanavan valikoimistaan. Ilmotattehan meille jos tiedätte jotain MTV3 MAX F1 HD -kanavan kohtalosta.