PiratismiHakkeriryhmä nimeltään TheDarkOverlord uhkaa julkaisevansa vertaisverkoissa vielä esittämättömiä sarjoja ja elokuvia, ellei sen pyyntöihin vastata. Hakkeriryhmä on ilmeisesti saanut sarjat ja elokuvat haltuunsa viime vuoden loppupuolella murtautumalla ohjelmien ääniosuuksia jälkituotantona tekevän yrityksen palvelimille.

Murron jälkeen ryhmä neuvotteli jälkituotantoyhtiön kanssa ja ryhmän mukaan yhtiö lupasi maksaa 50 bitcoinia (tämän hetken kurssin mukaan noin 60 000 euroa), jotta varastettuja ohjelmia ei jaettaisi eteenpäin. Jälkituotantoyhtiö ei kuitenkaan maksanut vaadittua summaa, minkä vuoksi ryhmä on nyt jakanut Netflixin Orange is the New Black -sarjan viidennen tuotantokauden jaksot torrentteina.

Netflix on tietoinen asiasta ja tekee yhteistyötä FBI:n kanssa rikollisten kiinnisaamiseksi. Orange is the New Black -sarjan viidennen kauden on tarkoitus tulla saataville laillisesti Netflixin kautta kesäkuun 9. päivä.

Hakkeriryhmä TheDarkOverlord kertoo saaneensa haltuunsa monia muitakin sarjoja sekä elokuvia esimerkiksi FOXilta, NAT GEO:lta ja ABC:ltä. Ryhmä on murtautunut myös muiden yritysten palvelimille ja kiristänyt niitä saamillaan tiedoilla. Uhreina on ollut esimerkiksi rakennusyritys, polyuretaani- ja epoksituotteita kehittäviä yrityksiä sekä lääketieteellinen organisaatio.