HBOHBO on kertonut tuovansa Suomeen uuden kanavan ja nettipalvelun. Uusi palvelu tulee aukeamaan lokakuun puolivälissä ja se tulee maksamaan alle kympin kuukaudessa. HBO neuvottelee parhaillaan HBO Nordic -kanavan lisäämisestä operaattorien tarjontaan ja operaattorien lisäksi kanavan voi hankkia URHOtv:n tai HBO:n nettivisujen kautta.

HBO Nordic -kanavan tarjonnassa tulee olemaan uusia ja vanhoja sarjoja. Uusina sarjoina kanavalla tullaan esittämään Magic City, Continuum, Hit&Miss ja Boardwalk Empire. Myöhemmin kanavan tarjontaan tulee muun muassa Girls-sarja. Vanhoina sarjoina kanavalta voi seurata muun muassa sarjoja Entourage, Sinkkuelämää, Terapiassa, Deadwood, Langalla, Game of Thrones ja True Blood.

HBO:n erikoisuutena on se, että se tulee näyttämään uutuussarjojen jaksot Suomessa 24 tunnin sisällä siitä, kun jakso on saanut ensiesityksen Yhdysvalloissa. Kaikkia HBO:n sarjoja voi katsoa television lisäksi myös älypuhelimilla, pelikonsoleilla, tietokoneella sekä tableteilla ja arkistosta voi katsoa kaikkien HBO:n sarjojen minkä tahansa aiemmin esitetyn jakson.

Jos HBO:ta verrataan toiseen Suomeen tulevaan palveluun, eli Netflixiin, niin allekirjoittaneen mielestä Netflix kuullostaa mielenkiintoisemmalta uutuudelta. Ainoa HBO:ta puoltava ominaisuus on uusien jaksojen näkyminen Suomessa heti Yhdysvaltojen ensiesityksen jälkeen. Netflix on sen sijaan saanut sarjat ja elokuvat palveluunsa vasta, kun koko kausi on esitetty Yhdysvaltojen televisiossa. Netflixin tarjontaa voidaan katsoa sadoilla eri laitteilla, sillä se toimii muun muassa älytelevisioilla, mobiililaitteilla, pelikonsoleilla, Blu-ray -soittimilla, mediatoistimilla sekä tietokoneella. Netflixillä ei ole ollenkaan normaalia televisiokanavaa.