HeadwebRuotsalainen Headweb vuokraa ja myy digitaalisia elokuvia ja se on nyt aloittanut toimintansa myös Suomessa. Palvelu toimii Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa ja Tanskassa.

Headwebin vuokraelokuvia voi katsella suoratoiston avulla ja ostetut videot ladataan ensiksi omalle koneelle. Videoita voi katsella Headwebin omalla ohjelmalla, joka on saatavissa Windowsin lisäksi myös Macille ja Linuxille. Videoita voi katsella myös PlayStation 3 -konsolilla ja ostovideot voi myös polttaa DVD:lle ja katsoa DVD-soittimen avulla.

Headwebistä löytyy uutuuselokuvien lisäksi vanhempia elokuvia muun muassa Paramount Picturesilta ja Warner Bros.:lta. Vuokraelokuvan hinta on 39 kruunua (noin 4 euroa).

Headwebin elokuvissa ei ole ollenkaan kopiosuojauksia, mutta laitonta kopiointia pyritään estämään videoihin upotettavilla vesileimoilla, joiden avulla videon laiton levittäjä saadaan selville. Elokuvien latausohjelma perustuu BitTorrent-protokollaan, jolloin jokainen elokuvan ladannut jakaa sitä myös muille saman elokuvan ostaneille asiakkaille.

Kaikki elokuvat eivät välttämättä sisällä englanninkielisiä tekstejä tai ne eivät välttämättä toimi kaikissa ympäristöissä. Esimerkiksi G.I Joe – The Rise of Cobra -elokuva ei toimi Linuxilla tai PlayStation 3:lla. Nämä rajoitukset on aina kerrottu elokuvan esittelysivulla.