HBOHBO:n hittisarja Game of Thronesin jaksoja ladattiin viime vuonna eniten laittomasti. Sarjan jokaista jaksoa ladattiinkin pelkästään torrent-tekniikalla 4,3 miljoonaa kappaletta. Suuri syy piratismin määrälle on se, että sarjaa voi seurata heti sen julkaisun aikoihin laillisesti vain tilaamalla HBO:n palvelun. HBO ei suostu myymään sarjan esitysoikeuksia esimerkiksi Netflixille ja suuri osa maailman katsojista näkee HBO:n sarjat pitkällä viiveellä.

Game of Thrones -sarjan ohjaajan mukaan piratismi ei kuitenkaan ole välttämättä paha asiaa. Ohjaajan mukaan piratismi lisää sarjan suosiota ja saa siten yhä useammat kiinnostumaan siitä. Ohjaajan mukaan tämä suosio tarvitaan, sillä muuten sarja ei tule menestymään. Sarjan suosion myötä siitä kirjoitetaan enemmän erilaisissa medioissa sekä keskustellaan esimerkiksi työpaikkojen kahvitauoilla. Näinollen HBO tulee mahdollisesti saamaan enemmän tilaajia sekä tuloja.

On kuitenkin mahdotonta arvioida onko sarjan tarjoaminen vain HBO:n oman palvelun kautta sekä piraattikopioina paras mahdollinen ansaintamalli. Kenties HBO ansaitsisi paremmin, jos se myisi sarjaa myös muille video-on-demand -palveluille ja antaisi ulkomaisille televisioyhtiöille mahdollisuuden esittää sarjaa nopeammin Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen. Näillä toimilla HBO:n sarja saisi enemmän laillisia katsojia ja piratismi vähenisi. Miljoonia piratismiin tottuneita katsojia on vaikea saada käännytettyä myöhemmin maksullisten palveluiden käyttäjiksi.