Mobiili-TVDigita aloitti toukokuussa mobiili-tv:tä koskevan nettikyselyn, johon se sai yli 1800 vastausta. Vastaajista 84 prosenttia oli miehiä ja vain kymmenen prosenttia käytti jo mobiili-tv:tä. Kyselyn perusteella mobiilitelevisio sai kouluarvosanaksi 8-. Mobiilitelevisiota vielä käyttämättömistä kuluttajista 71 prosenttia oli kiinnostunut mobiili-tv -palveluista ja 37% heistä olisi valmis hankkimaan uuden kännykän mobiilitelevision vastaanottoa varten.

Kyselyn mukaan kuluttajat odottavat mobiilitelevisioon uusien edullisten päätelaitteiden lisäksi lisää kanavasisältöä ja laajempaa näkyvyysaluetta. Vastaajat ovat valmiita maksamaan mobiilisisällöstä noin viisi euroa kuukaudessa. Eniten kannatusta on saanut puhelinmaksun yhteydessä oleva maksu ja seuraavaksi eniten erillinen kuukausimaksu.

Tällä hetkellä mobiilitelevision kautta näkyy YLE TV1 ja YLE TV2 kanavien kotimaiset ohjelmat sekä The Voice -kanava. Aiemmin näkynyt MTV3 kanava on poistettu kanavalistalta koejakson päättymisen vuoksi. Mobiililähetyksiä voi katsella muutamalla DVB-H:ta tukevalla kännykkämallilla pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereen, Turun, Salon ja Oulun alueella.