HuluHulu avasi viime viikolla uuden Hulu Labs osion, josta löytyy vielä kehitysvaiheessa olevia Hulun käyttöä helpottavia ohjelmia ja palveluita. Tällä hetkellä Hulu Labsista löytyy neljä erilaista ohjelmaa ja palvelua, joista voi myös keskustella Hulu Labs -osiossa.

Varmaankin mielenkiintoisin Hulu Labsista tällä hetkellä löytyvä ohjelma on Hulu Desktop, Windowsissa ja Macissa toimiva katseluohjelma, joka mahdollistaa Hulun käytön ilman nettiselainta. Hulu Desktopia voi käyttää myös Windows Media Centerin ja Applen kaukosäätimillä. Hulu Desktopin ja kaukosäätimen avulla Hulun käyttö onnistuu helposti sohvalta käsin, ilman häiritsevää hiiren tai näppäimistön käyttöä.

Suositukset on palvelu, joka ehdottaa käyttäjälle ohjelmia ja elokuvia perustuen käyttäjän aiemmin katsomiin ohjelmiin ja arvioihin. Suositukset ovat käytössä automaattisesti kaikilla Hulun käyttäjillä. Time-Based Browsing mahdollistaa videoiden selailun alkuperäisen lähetyspäivän mukaan. Tämä helpottaa videoiden löytämistä palvelusta, varsinkin jos tietää milloin ohjelma esitetään televisiossa.

Video Panel Designerin avulla kuka tahansa voi lisätä Hulun videoita omille sivuillensa. Hulun videoita toistavaa palikkaa voidaan muokata niin, että se näyttää samalta kuin käyttäjän omat sivut.