HuluHulu-videopalvelu on avannut uuden maksullisen Hulu Plus -palvelun, jonka saa käyttöön 9,99 dollarilla kuukaudessa (noin 8,2 euroa). Hulu Plus tarjoaa monista sarjoista katsottavaksi kaikki tämänhetkisen tuotantokauden jaksot, kun normaali Hulu tarjoaa katsottavaksi vain muutaman edellisen jakson. Kaikki tämänhetkisen kauden jaksot voi katsoa esimerkiksi sarjoista 24, House ja Konttori.

Hulu Plus mahdollistaa myös joidenkin sarjojen kaikkien tuotantokausien jaksojen katsomisen.  Tällaisia sarjoja ovat muun muassa Salatut kansiot, Greyn anatomia, Heroes ja Täydelliset naiset. Monista ohjelmista tulee myös saataville 720p-resoluution teräväpiirtovideot.

Holu Plus tarjoaa myös paremman laitetuen. Hulu Plus -palvelua voi käyttää suoraan Samsungin internetiin yhdistetyillä televisioilla ja Blu-ray -soittimilla. Hulu Plussaa voi käyttää myös iPadilla, uusilla Iphoneilla ja iPod Touchilla. Lisää Hulu Plussaa tukevia laitteita on tulossa ja esimerkiksi PlayStation 3 ja Xbox 360 -konsoleita sekä Sonyn televisioita ja Blu-ray -soittimia voi kohta käyttää Hulu Plus -palvelun käyttämiseen.

Hulu Plussan käyttäjiksi pääsee tällä hetkellä vain kutsujen avulla, eikä palvelua voi käyttää Yhdysvaltojen ulkopuolella.