Wbox HD DVRNoin kolme vuotta sitten myyntiintulleessa Wbox HD DVR:ssä on monia vikoja, mutta laitteelle ei ole kuitenkaan julkaistu yhtään viat korjaavaa ohjelmistopäivitystä. Huhtikuussa viat pahenivat, eikä boksilla voinut tallentaa minkään kaapelioperaattorin verkoissa Canal+ First HD, Canal+ Sport HD tai Silver HD -kanavia. Myöskään Yle HD -kanavan tallennus ei onnistu laitteella.

Ruotsissa esiintyi samojen kanavien tallennusongelmia Humax HDPVR-1000C -laitteella, joka on täysin sama kuin Suomessa myytävä Wbox HD DVR. Ruotsissa ongelmat saatiin korjattua lähetysverkon muutoksilla, mutta Suomessa ongelmia ei kuitenkaan saatu tai haluttu korjata lähetysverkkoa muokkaamalla. DNA kertoikin asiakkaille vian olevan laitteessa ja ohjelmapäivityksen olevan tekeillä.

Elokuussa Canal+ First ja Canal+ Sport HD -kanavien tallennus alkoikin yhtäkkiä toimia ilman ohjelmistopäivitystä, joten ongelman saikin korjattua lähetysverkon parametreja muuttamalla. Yle HD ja Silver HD -kanavien tallennus ei kuitenkaan toimi vieläkään.

DNA:n asiakaspalvelu on luvannut laitteeseen päivityksiä moneen otteeseen, mutta nyt ihme näyttäisi olevan vihdoin tapahtumassa ja Wbox saamassa päivityksen. DVD Plazan keskustelualueella olevan viestin mukaan uusi 1.00.13 -versio tulee jakoon DNA:n kaapeliverkossa tänään ja kaikissa kaapeliverkoissa viimeistään helmikuun aikana. Wboxin päivitys korjaa HD-kanavien tallennusongelman sekä EPG tietojen käsittelyssä olleen ongelman. Wboxin kerrotaan löytävän päivityksen laitteen käynnistyksen yhteydessä.