FIN-TVIlmaiseksi tuhansia elokuvia tarjoava Fin-TV on perunut eilisen ilmoituksensa palvelun sulkemisesta. Fin-TV:n ylläpito valitti eilen Suomessa olevan paljon kateellisia ja rasistisia ihmisiä, jonka vuoksi palvelu suljettaisiin kesällä.

Fin-TV:n turkkilainen ylläpitäjä jatkaa värikkäiden kommenttien kirjoittamista. ”Ja minä tiedän miksi vihaatte turkkilaisia ihmisiä, koska ajattelette että ehkä kaikki kebabbi on turkkilaista, ja kun turkkilainen tekee hyviä asioita ja kun tekee pienessä ajassa hyvät sivustot, niin teitä käy kateeksi”, kirjoittaa palvelun ylläpito.

”Okei, en halua kirjoittaa pitkää draamaa, haluan lopettaa sanani näin: Fin-tv.com ei sulje sivustoa, jos sulkisimme, niin rasistiset ihmiset olisivat iloisia, mutta lisäämmekin vain enemmän elokuvia tehdäksemme heidät sillä surulliseksi”, lopettaa Fin-TV:n ylläpito vuodatuksensa.

Palvelun suosiosta kertoo Alexan tilastot, joiden mukaan Fin-TV:llä on suurinpiirtein saman verran sivunlatauksia, kuin Telkku.comilla tai Forecalla.