HBOVideopalvelu HBO Nordicin voi aiemmin hankkia vain vuoden määräaikaisella sopimuksella ja irtisanomisaikakin oli kolme kuukautta. Vuoden määräaikaisuus, palvelun heikko laitetuki ja muut ongelmat ovatkin saaneet käyttäjät kääntämään selkänsä palvelulle.

Nyt HBO yrittää hankkia palvelulle lisää käyttäjiä tarjoamalla vihdoinkin palvelua yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan, mutta hinta on järkyttävän kova verrattuna kilpailijoihin. HBO Nordicin kuukauden sopimuksella haluavat voivat nyt hankkia palvelun 14,95 euron kuukausihinnalla, joka on lähes kaksinkertainen kilpailijoiden hintoihin verrattuna. Netflixin kuukausihinta on 7,99 euroa ja Viaplayn TV ja leffapaketin hinta on 7,95 euroa kuukaudessa.

HBO:n laitetuki on ollut heikompi, kuin kilpailijoilla. Tähän on kuitenkin tulossa parannusta, sillä helmikuun aikana tuki lisätään Applen AirPlaylle. Xboxin sekä joidenkin muiden laitteiden tuki lisätään myöhemmin. HBO Nordicin kuvaa on voinut katsella teräväpiirtona tähän saakka vain Samsungin älytelevisioilla, mutta HD-laatun tuki tullaan lisäämään tulevaisuudessa myös useammille laitteille

HBO Nordic tarjosi aluksi palveluaan vain pitkällä kahdentoista kuukauden sopimuksella ilman testausmahdollisuutta. Joulukuun loppupuolella palvelu kuitenkin tarjosi halukkaille mahdollisuuden testata palvelua ilmaiseksi tammikuun loppuun saakka. Nyt HBO on jatkanut tutustumistarjousta, joten palvelua voi testata veloituksetta helmikuun loppuun asti.