Netti-tvHelsingin yliopiston tutkimuksen mukaan 67 prosenttia kaikista yleisimpien suomalaisten ilmaiskanavien ohjelmista näkyy myös kanavien nettitelevisioiden kautta. Kotimaisista ohjelmista nettitelevisioihin päätyy suurempi osa kuin ulkomaisista ohjelmista.  Kotimaisia ohjelmia voidaan yleensä myös katsella kauemmin netti-tv:n kautta kuin ulkomaisia ohjelmia.

Tutkimusviikolla jopa noin 90 prosenttia Liv-kanavalla esitetyistä ohjelmista ja noin 85 prosenttia Jim-kanavan ohjelmista oli katsaottavissa myös netti-tv:n kautta. Nettitelevision kautta voi katsoa noin 80 prosenttia Yle TV1:n sekä Yle Femin ohjelmista ja noin 70 prosenttia Yle Teeman ja MTV3:n ohjelmista. Nelosen ohjelmista noin 65 prosenttia oli katsottavissa netti-tv:n kautta ja noin puolet Yle TV2, Sub ja Ava -kanavien ohjelmista oli katsottavissa nettitelevision kautta.

Ylen kanavien ohjelmat löytyvät Yle Areenasta ja MTV3:n, Subin sekä Avan ohjelmia voi katsella Katsomo.fi -netti-tv:n kautta. Nelosen, Jimin ja Livin ohjelmat löytyvät Ruutu.fi -nettitelevisiosta.

Tutkimuksessa selvitettiin nettitelevisioihin siirtyvien ohjelmien määriä yhden viikon ajan maaliskuussa 2012.