BBCBBC:n suunnitelmien mukaan joitain Lontoon olympialaisten lajeja kuvataan ja lähetetään kolmiulotteisena. Läheskään kaikkia lajeja ei kuitenkaan voi katsella 3D-lähetyksinä, mutta esimerkiksi sadan metrin juoksu ja jotkut muut lajit ovat BBC:n harkintalistalla.

Televisiolähetysten laitteita valmistavan EVS-yrityksen Luc Doneux kertoi aiemmin kolmiulotteisia kameroita tulevan olympialaisten kymmeneen eri tapahtumapaikkaan.

BBC aikoo myös kuvata olympialaisia Ultra High Definition Television -laatuisena. UHDTV:n resoluutio on 7680 x 4320, joka on 16 kertaa suurempi, kuin nykyisen HDTV:n 1080i-resoluutio. UHDTV:tä kutsutaan myös nimellä Super Hi-Vision.

UHDTV-laitteita täytyy kuitenkin odotella vielä jonkin aikaa, sillä niiden odotetaan tulevan kuluttajamarkkinoille vasta vuosien kuluttua. BBC aikoo kuitenkin rakentaa kolme 15 metriä korkeaa UHDTV-televisiota Britanniaan olympialaisia varten.

Los Angelesin olympialaiset vuonna 1984 kuvattiin HDTV-kameroilla, mutta tekniikka valtasi kodit vasta noin 20 vuotta myöhemmin. Toivottavasti UHDTV-laitteita ei tarvitse odottaa ihan niin kauan.