DigiTVHallitus on jakanut neljä uutta ohjelmistolupaa B, C ja E -kanavanippuihin. URHOtv pääsee vihdoin antennijakeluun saatuaan ohjelmistoluvan maksukanavansa lähettämiseen B-kanavanipussa. URHOtv:n näkyvyysalueesta tulee tämän myötä maksullisista kanavista kattavin.

Uuden luvan myötä URHOtv saa mahdollisuuden lähettää yli 300 suoraa urheilulähetystä vuodessa antennitalouksiin. ”Tämä on merkittävä päätös myös koko suomalaisen urheiluelämän kannalta, näyttäähän URHOtv enemmän suomalaista urheilua kuin kaikki muut tv- kanavat yhteensä”, sanoo URHOtv:n hallituksen puheenjohtaja Arne Wessberg.

MTV Oy on saanut luvan lähettää maksullista CANAL+ Sport2 -kanavaa C-kanavanipussa. Valtioneuvosto poisti kanavan antennijakelusta aiemmin, mutta uuden päätöksen myötä kanava tulee näkymään tulevaisuudessakin nykyisessä laajuudessaan.

The Voice TV on saanut ohjelmistoluvan E-kanavanippuun. Nähtäväksi jää miten tämä vaikuttaa nykyiseen C-kanavanipun The Voice / TV Viisi -yhdistelmäkanavaan. Toivottavasti TV Viisi saa tämän myötä lisää lähetysaikaa ja voi kasvaa suuremmaksi ja paremmaksi kanavaksi. Sanoma Television on saanut luvan uudelle maksulliselle Nelonen Maailma -kanavalle E-kanavanippuun.

Samalla myös Suomi TV siirretään E-kanavanipusta A-kanavanippuun, jonka johdosta kanava alkaa näkymään koko maassa.