TV-ViihdeUusi maksu-tv-palveluntarjoaja TV-Viihde on aloittanut maksukanavien tarjoamisen antennikoteihin. TV-Viihde aloittaa toimintansa tarjoamalla antennikoteihin Nelosen kanavapakettia ja URHOtv-kanavaa.

TV-Viihteen tarjoamaan Nelosen kanavapakettiin kuuluu 4 Pro1, 4 Pro2, 4 Kino, 4 Perhe ja 4 Maailma -kanavat ja sen saa nyt avajaistarjouksena 9,95 eurolla kuukaudessa. URHOtv-kanavan hinta on 12,95 euroa kuukaudessa ja kaikki kanavat saa yhteishintaan 24,95 euroa/kk. Kuukausimaksujen lisäksi korttimaksu on 3 euroa kuukaudessa.

Ilmeisesti TV-Viihteen Nelosen maksukanavat aukeavat vasta keskiviikkona 9.3., jolloin Digita ottaa käyttöön Nelosen maksu-tv-kanavien salausmuutoksen. Kahden eri maksu-tv-palveluntarjoajan käyttö saattaa aiheuttaa ongelmia joidenkin digiboksien kanssa, samoin kuin kävi URHOtv-kanavankin kanssa.

TV-Viihde -tuotemerkin omistaa TDF Entertainment, joka on Digitan sisaryhtiö. TDF Entertainmentin on tarkoitus tarjota myös teräväpiirtokanavia antennitalouksille, mahdollistaa internet-palvelujen käyttö television kautta ja tuoda tilausvideot kotitalouksille laajakaistayhteyden kautta.