MaxivisionMaxivisionin joulukuun alun päivitys teki palvelusta todella surkean. Maxivision on kuitenkin saanut viimeisten kuukausien aikana parannettua palvelinpuoltaan ja digiboksin sovelluksen tekijä on parantanut ohjelmistoaan niin, että Maxivision alkaa olla jälleen käytettävä palvelu.

Maxivisionin viimeisin eilen julkaistu beta-versio lisäsi uudet hyppynapit, joilla voi hypätä 30 sekuntia eteenpäin ja 15 sekuntia taaksepäin. Hypyt on vieläpä toteutettu niin, että ohjelman toisto jatkuu automaattisesti hypyn jälkeen. Uusien hyppynappien avulla mainoskatkon ohitus onnistuu paljon helpommin, noin yhdeksällä painalluksella, verrattuna aiempiin hyppynappeihin jolloin mainoskatkon ohitus vaati helposti parikymmentä painallusta.

Ennen joulukuun päivitystä mainoskatkon ohitus onnistui noin viidellä painalluksella, joten siihen ei uudellakaan päivityksellä päästä. Allekirjoittanut ei oikein jaksa uskoa, että hyppynappeihin saataisiin enää parannusta, mutta uudet hyppymahdollisuudet ovat kuitenkin jo sen verran hyvät, että niiden kanssa television katselu muuttui selvästi mukavammaksi.

Toinen uusimman version parannus on ’edellinen kanava’ -nappi, jolla voidaan valita helposti viimeksi katsottu kanava.

Päivitys 15.4.2015 klo 20:58: Uusin päivitys toi uuden vian, sillä ainakin tallenteita katsottaessa äänet katoavat välillä kesken ohjelman. Äänet palaavat takaisin hetken kuluttua.

Päivitys 18.4.2015: Uusin päivitys aiheuttaa sen verran paljon pätkimistä, ettei sitä voi oikein suositella kenellekään. Uusin softaversio on kuitenkin beta, joten siltä osin siinä voikin olla vielä ongelmia.

Maxivisionin Facebook-sivuilla on edelleen kommentteja välillä esiintyvistä ongelmista, esimerkiksi puuttuvista tekstityksistä ja pimeistä kanavista, joten parannettavaa on vielä. Allekirjoittanut ei ole kuitenkaan törmännyt näihin ongelmiin ja voisi nyt taas tietyin varauksin suositella palvelua muillekin.

Digilelujen ylläpitämässä Maxivisionin vika- ja toivelistassa on edelleen myös muita vikoja, joista ainakin osaan Maxivision on lupaillut korjausta. Osa näistä vioista saattaa olla korjattu jo nyt, mutta ainakaan allekirjoittanut ei pysty kaikkia listan vikoja testaamaan. Lisääthän kommentin vikalistaan, jos jotkin listan ongelmat on jo korjattu.